КОСАТА И ЛЯТОТО...

Дата: 2013-08-07

Лятото е в разгара си. Стегнахме багажа за морето, а вътре винаги има място и за нашето удължение. То е неразделна част от вечерния имидж. С него постигаме перфектна визия за няколко минути и отиваме с нужното самочувствие на клуб или просто на романтична разходка по плажа.

Момичета, ако носите удължението си и през деня на плажа трябва да знаете, че слънцето и морската вода са врагове на блясъка и мекотата. Използвайте спрей за предпазване от високата температура на Екстенд преди, по време и след плаж.

Внимавайте, когато влизате във водата, връзвайте удължението на висока опашка или кок и сведете до минимум допира със солената вода. Това важи с пълна сила и за косата, която расте от скалпа, всяка уважаваща себе си жена знае, че трябва да полага грижи за косата си, да не я реши на мокро и т.н. Защо можем да ходим на маникюр редовно, а да не можем да положим и малко усилия за косата си.

Тази грижа, която коства само няколко минути от нашето ежедневие е безценна и ни се отплаща с комфорт и усещане за красота и добро самочувствие.

Вижте пълната серия от професионални продукти за грижа и изберете вашия продукт.

 

 

Това е уникална комбинация от всичко необходимо за добрата поддръжка на удължената коса, която се нуждае от повече грижа.Козметиката HAIRAISERS е специално създадена да предпазва, поддържа и подхранва както удължената, така и собствената коса.Този комплект от продукти ще запази удължената коса красива, приятна и лесна за носене.

Ето как да използвате козметиката от серията:

Шампоанът за удължена коса е неразделна част от козметиката за поддръжка на удълженията. Съставките му позволяват ежедневна употреба и са с доказан предпазващ, поддържащ и подхранващ ефект както върху удължената, така и върху собствената коса.

Намокрете косата си добре в корена и по цялата дължина, наведени назад, а не напред нанесете шампоана с леки масажни движения. Не търкайте косата между ръцете си и не извършвайте кръгови движения, защото може да оплетете удължението си. Отмийте го също наведени назад докато се уверите, че косата вече е чиста. Следва нанасяне на балсам.

Крем балсам за удължена коса - кремообразен балсам, който прави косата копринено мека и лесна за обработка. След изплакване на шампоана се нанася малко крем балсам в средата и връхчетата на косата. Оставя се да действа две минути и се изплаква.

След измиване с шампоан и балсам HAIRAISERS, косата се подсушава леко с кърпа, след което се напръсква с балсама без отмиване от средата до краищата. С помощта на пулвелизатора впръскването става много равномерно и икономично. Придава мекота и блясък и предпазва от високата температура на сешоара или пресата. Изключително подходящ и за собствената коса, особено ако е боядисвана или увредена.

 

 

 

 

 

 

 

 

Количка

Количката е празна.

VIDEO

Facebook