Beauty International Düsseldorf - 2014

Дата: 2014-03-22

На 21 Март в Германия отвори врати най-голямото изложение в бюти сектора - Beauty International Düsseldorf - 2014. В него участват 1250 изложители и марки от 39 страни в секторите Hair, Cosmetics, Nail, Foot, Wellness, SPA. В програмата са предвидени десетки дискусии, семинари и работни срещи, както и международни шампионати по грим, нокти и фризьорство.

 

Тази година на International Nail Competition – Dusseldorf 2014 от българска страна ще се състезават победителите от националният конкурс у нас, проведен в края на 2013 година – Диана Спасова в категория „Гел“ (22 март-събота) и Пепи Иванова в категория „Акрил“ (23 март - неделя).

 

 

 

Българският национален конкурс се провежда ежегодно в рамките на Arena Professional и дава шанс на родните найл-дизайнери да участват от името на България в международния шампионат. Нашите състезатели имат нелеката задача да задържат или подобрят позицията на България, която миналата година Мая Абедисен (категория Гел) качи на 2-ро място. Това е най-високото постижение на български найл дизайнер участвал на международен конкурс от този тип.

 

 

 

 

 

 

Количка

Количката е празна.

VIDEO

Facebook